Følelsen av å ville komme tilbake

Vi kan sette en fantastisk ramme for kurs og konferanser, firmaevent, julebord, sommerfester, eller kick-off. Det er bare fantasien som setter grenser. Her er moderne fasiliteter og en stor festsal for de store selskapene, og mindre lokaler tilpasset færre antall mennesker.

Kanskje viktigst; vårt topp moderne kjøkken produserer hjemmelaget mat. Ja, det stemmer. Tenk deg et arrangement med mat, laget med gode råvarer og topp service! Gratis parkering er bare noe av våre mange fasiliteter.

MØTESTED FOR MANGE

Vi tilpasser opplegget når du trenger plass til mange mennesker, uansett hvilke nivå du tenker for de formelle rammene. Salen tilpasses enkelt til alt fra «kino-oppsett, til kurs med eller uten bord, eller galla med runde bord.

VI GIR DEG STEMNING

Det er utrolig hva riktig bakgrunnsmusikk, belysning og dekor, samt duften av mat kan gjøre med stemningen. Med proft opplegg for lyd og bilde er rammen satt for en stemning som dere sent vil glemme.

BESPISNING OG DRIKKE

Med topp moderne kjøkken og lokale samarbeidspartnere  kan vi skreddersy menyer av alle slag. Hva med tapas under kursdagen, helgrillet lam ute på sommerfesten eller tre retters servert under dempede lys i bankettdekket festsal? Vi har alle rettigheter med både fast og mobil bar. Du har ønskene, vi har løsningene.

KAPASITET

Salen på 580 kvadratmeter har uante muligheter. Mobil scene gjør at det kun er fantasien som sette grenser på hvordan dere ønsker å forme deres arrangement. Salen kan rigges til bankett for ca. 400 personer eller 500 personer i kinooppsett.

SAMARBEIDSPARTNERE

For å kunne alle våre kunder den høye kvaliteten vi garanterer for, har vi gode lokale samarbeidspartnere som gir gjestene følelsen av å ville kommer tilbake. Noen av disse er Wilberg Deli på mat, Stokka Prosjekt på servering mm.

Du trenger ikke lete lenger. Du fant stedet.